Fundació Ritort

La nostra història.

La fundació Ritort neix a la primavera de 2013, en mig d’una situació d’emergència social a conseqüència d’una crisi econòmica i d’una gran efervescència nacional per la mobilització massiva de molts sector de la societat catalana.

En aquest context, el seu fundador Daniel Ritort, un jove economista i advocat, decideix fer un pas endavant i tractar de contribuir a la construcció d’una societat més justa.

La missió de la Fundació Ritort és agrupar experts de diferents àmbits per canalitzar projectes que siguin d’interès general de la societat.

En aquest sentit, la Fundació Ritort desenvolupa projectes propis dins de les seves línies de treball fundacionals i, a la vegada, dóna suport a projectes impulsats des de diferents estaments de la societat perquè es puguin desenvolupar amb les màximes garanties d’èxit.

En aquests primers 5 anys de funcionament, la Fundació Ritort s’ha centrat a bastir els fonaments estructurals que han de permetre desenvolupar projectes de la màxima ambició social i nacional. Per aquesta raó ara cal que fem un pas més agosarat i ens plantegem, amb la màxima ambició, desplegar projectes concrets capaços de tenir un impacte en la societat.
"

La necessitat de ser
útils.

"

Vols conèixer més tot el que fem?

OFICINA

Carrer Montiu 1, local 4
08110 – Montcada i Reixac