Fundació Ritort

Servei d’orientació jurídica.

Des de la Fundació Ritort oferim un servei d’orientació jurídica inicial gratuït, personalitzat i de caràcter presencial.

L’objectiu és brinda una orientació professional sobre els temes plantejats i informar sobre les possibilitats legals a les que es por recórrer, ja sigui la resolució del conflicte o acudir als tribunals.

CONCERTA UNA CITA OMPLINT EL FORMULARI O TRUCAN’S

  Sabies que...

  de mitjana a Espanya es fan més de 6 milions d'hores extres impagades? Si tu n'ets un, acudeix a nosaltres per reclamar que es compleixin els teus drets i que la teva empresa et pagui les hores que treballis!

  Sabies que...

  encara que signis la liquidació, podem reclamar les quantitats que la teva empresa no t'ha pagat i que et corresponen per llei?

  Sabies que...

  fins i tot si has acabat de pagar la teva hipoteca podem reclamar al banc les quantitats pagades de més per clàusules abusives com les clàusules sòl, les despeses notaria, registre i gestoria?

  Sabies que...

  Tens una hipoteca i no saps si estàs afectat per alguna de les moltes clàusules abusives que les entitats bancàries inclouen a les escriptures? Contacta amb nosaltres perquè revisem la teva hipoteca i veure si has estat anys pagant de més per aplicació alguna clàusula abusiva.

  Sabies que...

  Et deuen diners? No esperis més i posa't en contacte amb nosaltres per informar-te de les vies que tens per reclamar allò que et pertany. Recorda que tens un termini per reclamar, i no t'escampis.
  "

  El nostre equip

  Daniel Ritort –   Advocat

  no dubtis a consultar-nos

  Esperem amb interès
  tenir notícies
  teves.

  "

  Vols conèixer més tot el que fem?

  OFICINA

  Carrer Montiu 1, local 4
  08110 – Montcada i Reixac

  Floating Item